Koncept

MY FOUNDATION er et unikt velgørenhedskoncept initieret af Remee S. Jackman og Mathilde Gøhler, grundlagt af serieentreprenør og businessangel Christina Rind Helsbro og udviklet af Camilla Natascha Nivaro Holm.

Vores mission er at hjælpe privatpersoner og virksomheder med at gøre en forskel og have en positiv indflydelse på verden.

"Det har været den mest givende oplevelse at skabe fundamentet for MY FOUNDATION i Buru Buru. På grund af den direkte model med øremærkede penge til udvalgte projekter i byen bliver effekten meget konkret og tydelig hos børnene."

Co-founders af MY FOUNDATION
Remee S. Jackman
Mathilde Gøhler

Idé

Ideen om MY FOUNDATION opstod i Kenya i 2014. Her besøgte Remee S. Jackman og Mathilde Gøhler, som nyudsprungne kærester og ambassadører for SOS-børnebyerne, børnebyen Buru Buru og Nairobis slumkvarter Kibera. At opleve vilkårene for de forældreløse børn i landet var hjerteknusende for parret og særligt Remee S. Jackman kunne, som tidligere forældreløs, særligt sætte sig i børnenes sted.

Af de stærke oplevelser, som parret havde undervejs, og de skæbner som de mødte på deres vej, spirede håbet, idéerne og lysten til at gøre en forskel. At se hvor beskeden økonomisk støtte, der skal til for at vende tragedie til succes for familier i slummen, de såkaldte projektfamilier, og hvor stor en forskel, som livet i en børneby kan gøre for de børn, der ikke har en familie, var en game changer for parret.

Herefter begyndte parret at rejse penge til Buru Buru, hvor deres fadderbarn, Rei, bor. For selv om børnebyen var et fantastisk hjem for de forældreløse børn, var der dengang ikke penge til at opgradere faciliteterne, så byens børn kunne udtrykke sig fuldt ud og opdage deres unikke talenter. Siden har parret skaffet penge til at opføre en musikskole, en kunstfacilitet, en computerskole, et danseakademi og støttet flere projekter i slummen.

Remee møder sit fadderbarn i Kenya

Remee var i slutningen af 2014 i Kenya for at besøge sit fadderbarn Rei. Han fik en hård start på livet og kom til en SOS-børneby kun tre måneder gammel.

”Det er slående, hvor meget min og Reis historier minder om hinanden – og tydeligt at mærke, at også han er kommet til et sted, hvor han nu trives.”

Som SOS-fadder for et barn er du med til at give et forældreløst og udsat barn en ny chance i livet med masser af omsorg og kærlighed.

Partnerskab

Gennem os kan du støtte de børn og udsatte personer, der har allermest brug for din hjælp, og det kan du gøre på følgende tre måder:

PROJECT PARTNER (PP)- Fra 50.000 KR.

Det får du:

 • Direkte investering i specifikt projekt i en børneby eller en projektfamilie med uudnyttet potentiale.
 • Eksempler på projekter kan være en ny vandforsyning, et solcelleanlæg, en opgraderet legeplads eller arbejdspladser til projektfamilier, så de kan forsørge sig selv.
 • Som PP modtager du desuden billeddokumentation og rapportering om dit projekt, som du kan kommunikere videre på dine eller din virksomheds kanaler.
Bliv partner

FOUNDING PARTNER (FP)- Fra 300.000 KR.

Det får du:

 • Din støtte er med til realisere MY FOUNDATIONs princip om, at alle donationer fra Project & Village Partners skal gå ubeskåret til vores byer og projekter.
 • For at dette kan lade sig gøre, er al daglig drift og administration fundet af investorer, vores såkaldte FPs, der er et netværk af engagerede og succesfulde ildsjæle med hjertet det rette sted og en lyst til at gøre en forskel sammen med os.
 • Som FP bliver du en del af MY FOUNDATION, og du eller dit firma får derfor også en introduktion på fondens hjemmeside og sociale medier, ligesom du også bliver en del af fondens netværk og inviteret til vores events for major donors.
Bliv partner

VILLAGE PARTNER (VP)- Fra 375.000 KR.

Det får du:

 • Du støtter byens daglige drift og giver børn, der ellers var vokset op på gaden eller under andre uholdbare forhold, et godt og sundt liv med en kærlig SOS-mor, nye ”søskende” og en lærerig skolegang.
 • Får mulighed for at øremærke halvdelen af din donation til specifikke projekter i byen – f.eks. en ny legeplads, en fodboldbane eller et computerlokale og IT-undervisning.
 • Modtager en mediepakke med billeddokumentation og rapportering om børnebyen, som du kan kommunikere videre på dine eller din virksomheds kanaler.
 • Eget microsite, hvor du kan formidle dine velgørende aktiviteter og fundraise til dem.
 • Introduktion på fondens hjemmeside og sociale medier og invitation til vores events for major donors.
Bliv partner

Læs mere om, hvordan du bliver partner her.

Bliv Partner