Partnerskab

Gennem os kan du styrke din CSR-strategi og støtte de børn og udsatte personer, der har allermest brug for din hjælp. Og vi hjælper dig også gerne tilbage med et skræddersyet mediekit, dokumentation og customized microsite til profiling af din velgørende indsats samt fundraising til dine projekter.

Støt på følgende tre måder:

PROJECT PARTNER (PP)- Fra 50.000 KR.

Det får du:

 • Direkte investering i specifikt projekt i en børneby eller en projektfamilie med uudnyttet potentiale.
 • Eksempler på projekter kan være en ny vandforsyning, et solcelleanlæg, en opgraderet legeplads eller arbejdspladser til projektfamilier, så de kan forsørge sig selv.
 • Som PP modtager du desuden billeddokumentation og rapportering om dit projekt, som du kan kommunikere videre på dine eller din virksomheds kanaler.
Bliv partner

FOUNDING PARTNER (FP)- Fra 300.000 KR.

Det får du:

 • Din støtte er med til realisere MY FOUNDATIONs princip om, at alle donationer fra Project & Village Partners skal gå ubeskåret til vores byer og projekter.
 • For at dette kan lade sig gøre, er al daglig drift og administration fundet af investorer, vores såkaldte FPs, der er et netværk af engagerede og succesfulde ildsjæle med hjertet det rette sted og en lyst til at gøre en forskel sammen med os.
 • Som FP bliver du en del af MY FOUNDATION, og du eller dit firma får derfor også en introduktion på fondens hjemmeside og sociale medier, ligesom du også bliver en del af fondens netværk og inviteret til vores events for major donors.
Bliv partner

VILLAGE PARTNER (VP)- Fra 375.000 KR.

Det får du:

 • Du støtter byens daglige drift og giver børn, der ellers var vokset op på gaden eller under andre uholdbare forhold, et godt og sundt liv med en kærlig SOS-mor, nye ”søskende” og en lærerig skolegang.
 • Får mulighed for at øremærke halvdelen af din donation til specifikke projekter i byen – f.eks. en ny legeplads, en fodboldbane eller et computerlokale og IT-undervisning.
 • Modtager en mediepakke med billeddokumentation og rapportering om børnebyen, som du kan kommunikere videre på dine eller din virksomheds kanaler.
 • Eget microsite, hvor du kan formidle dine velgørende aktiviteter og fundraise til dem.
 • Introduktion på fondens hjemmeside og sociale medier og invitation til vores events for major donors.
Bliv partner

Founding partners

Christina Rind Helsbro

Christina Rind Helsbro, serieentreprenør, founding partner og grundlægger af MY FOUNDATION. Medejer og COO indtil 2018 for det digitale bureau Isobar Nordics. I dag er Christina dedikeret business angel og investerer kun i virksomheder og projekter, der gør verden til et grønnere eller bedre sted, som Jamii.one, Stedsans in The Woods, Eco Beach Camp, Noteable, Frændekilde og Restuarant Alouette.

Donation: 300.000 kr.

Project partners

Augustinus Bader

Den internationale beauty-gigant Augustinus Bader hjælper ikke kun celebs som Victoria Beckham og Kim Kardashian med at tage sig bedst muligt ud. De er også dedikerede til den gode sags tjeneste og er en af MY FOUNDATIONs største støtter. Augustinus Bader er således både Village Partner på børnebyen i Gikongoro, Rwanda, og Project Partner på et projekt i Jordan for syriske flygtningebørn.

Donation: 375.000 kr. (750.000 kr. total)

Village partners

Remee S. Jackman & Mathilde Gøhler

MY FOUNDATIONs medgrundlæggere, musikproducer Remee S. Jackman og model og influencer Mathilde Gøhler, har siden 2014 støttet børnebyen Buru Buru i Kenya, som de har opgraderet med blandt andet dansestudie, musikskole og computerfaciliteter.

Donation: 467.291 kr.

Læs mere

Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group, der blandt andet står bag modelbureauet Le Management, Hood Agency og Woods_Copenhagen, er en af MY FOUNDATIONs første partnere og har siden 2019 støttet børnebyen Unguya på Zanzibar, Tanzania, som de også har været nede at besøge.

Donation: 375.000 kr.

Læs mere

Augustinus Bader

Beauty-brandet Augustinus Bader hjælper ikke kun celebs med at tage sig bedst muligt ud. De er også dedikerede til den gode sag og støtter både børnebyen i Gikongoro, Rwanda, og er også Project Partner på et projekt i Jordan for syriske flygtningebørn.

Donation: 375.000 kr. (750.000 kr. total)

Læs mere

Bliv partner

Udfyld dine kontaktoplysninger her, og du hører fra os snarest.


Hos MY FOUNDATION behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU-persondataforordning, dels efter den danske persondatalov.