Støt MY FOUNDATION

Hjælp os med at hjælpe andre. Støt MY FOUNDATIONs arbejde for udsatte børn, unge og mennesker i nød verden over, og lad os gøre en forskel sammen.

50 DKK 100 DKK 250 DKK

MobilePay


Støt os ved at mobilepaye et valgfrit beløb til 998394. Ønsker du at betale med kort eller støtte konkrete projekter eller byer, så udfyld nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger her, og du hører fra os snarest.


Hos MY FOUNDATION behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU-persondataforordning, dels efter den danske persondatalov.

Bliv medlem

Når du er medlem af MY FOUNDATION, er du med dit faste bidrag på 99 kroner om måneden med til at sørge for, at udsatte børn og unge får de basale nødvendigheder, der gør at de trives i hverdagen og kan gå en lys, lærerig og lovende fremtid i møde, takket være dig og de andre mennesker, der gennem MY FOUNDATION, løfter verden i flok.

Kommer snart

Nyhedsbrev

Er du nysgerrig på vores arbejde, og på hvad der rører sig i vores børnebyer og de lande, som vi arbejder for at forbedre vilkårene i, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her holder vi dig opdateret på nye resultater, aktuelle initiativer og spændende interviews med folk i felten. Du vil også løbende møde personerne bag forandringens værk og høre deres syn på, hvorfor det er vigtigt at gøre en forskel, og hvordan du gør det.